Om Holbæk Business CycLink

Holbæk Business & CycLink er et attraktivt og lokalt forankret erhvervsnetværk med cykling som omdrejningspunkt. Udgangspunktet er, at form, frirum og fællesskaber nu en gang giver velvære i livet, og vi ønsker at bidrage med netop det – tilsat noget bundlinje for krop og sjæl.

Vores målsætning

 

Målsætningen er, at ”gøre noget godt for dig selv og din virksomhed, samtidig med at du gør noget godt for andre”.

Der vil blive lagt vægt på følgende 4 bærende elementer:

BUSINESS
HBC afholder 6 årlige erhvervsarrangementer, hvoraf 2 er koordineret af de tre initiativtagere: Rotary i Holbæk, JCI og Holbæk Erhvervsforum.

Derudover vil der være en række sociale events og virksomhedsbesøg samt erhvervsrelaterede arrangementer.

MOTION
Formålet er ikke at køre race, men at inspirere og motivere til at alle får noget ud af cyklingen på ens eget niveau.

Der vil være fællestræning, hvor udgangspunktet er landevejskørsel fra 1. april – 1. oktober samt spinning og MTB i vinterhalvåret.

NETVÆRK
HBC er en kombination af fysisk aktivitet, relevant erhvervsnetværk og socialt samvær.

HBC er for personer, der har overskud og udviser samfundssind samt ønsker at få værdi for den ”investerede” tid – samtidig med at du gør noget godt for andre og din virksomhed eller organisation.

FUNDRAISING
HBC støtter lokale børn med vanskelige vilkår.

Overvægt har udviklet sig til et samfundsmæssigt problem. I dag er over halvdelen af den voksne befolkning overvægtig. Det viser en ny opgørelse af Sundsprofilen.

HBC vil bl.a. bidrage til en styrket indsats mod overvægt og skabe synergi mellem stærke aktører på området samt få Holbæk sat på landkortet.

 

Hvorfor HBC?

Et medlemskab åbner ikke bare op for netværksmøder, oplevelser og rejser med ligesindede erhvervsfolk og ledere, men giver også din virksomhed/organisation en mulighed for at opnå eksponering og tilstedeværelse, hvor det er interessant og relevant i form af sponsorater, omtale i medier og reklamer på cykeltøjet m.m.

Guldsponsorer

Vil du vide mere, eller har du lyst til at være med?

Så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Du kan også finde os på Facebook og LinkedIn.